Aduh…Nyesal Aku Tak Guna Email Marketing Dari Dulu Lagi!

Ramai orang tanya, bagus sangat ke email marketing (pemasaran email) ni?…Perlu ke guna kalau dah biasa buat sale guna FB/Insta/Wassup?…Soalan macam ni bukan newbie je yang tanya, kadang-kadang yang dah bertahun bisnes online pun tanya jugak! Ok..ok…Sebenarnya ada banyak sebab kenapa korang┬ákena gunakan email marketing dalam bisnes korang…Kalau nak di listkan semua, mungkin penerangan kat…

Teruskan Membaca →

Tolong Orang Aje Pun Boleh Dapat Income RM15k Setiap Bulan!

Sikit masa dulu aku pernah dedahkan info ni…Tak tahulah korang perasan ke tak…Yang perasan tu, beruntunglah mereka… ­čÖé Waktu aku nak dedahkan info ni dulu, aku pikir banyak kali jugak…Bukan apa, korang tau la sikap sesetengah orang kita…Kadang-kadang kalau dieorg tau ko boleh buat untung dengan hanya tolong dieorg ___, nanti mula la nak demand…

Teruskan Membaca →

Cara Langgan Autoresponder Getresponse

Sejak Getresponse adjust pakej dieorg, ramai newbie yang mungkin keliru macam mana cara nak langgan…Sekali imbas, aku pun konpius jugak…Tapi bila dah baca betul-betul baru clear…So dalam post kali ni aku nak share sikit cara langgan autoresponder Getresponse. Langkah 1 – Pergi Ke Pricing Page Macam biasa, nak beli apa-apa produk korang kena pergi ke…

Teruskan Membaca →