Orite...Sekarang kita akan masuk ke bab yang agak teknikal iaitu cara-cara untuk guna StreamSender Pro...Sebaik-baiknya waktu ni korang dah pun ada akaun StreamSender Pro...Tak kesahlah trial ataupun berbayar...So nanti aku buat, korang boleh terus follow...Cara belajar macam tu lebih mudah nak faham kalau ikut pengalaman aku.

Incase kalau korang belum ada akaun lagi, aku cadangkan korang tengok je dulu video-video kat bawah ni sebab bab-bab seterusnya pun berkaitan dengan cara guna...Nanti bila dah ada akaun, korang boleh refer bab ni sekali lagi untuk tambah kefahaman.

Okeh...Video-video kat bawah ni aku just cerita tentang cara guna je dulu...Takde sebarang trick...Trick kita cerita kat bab akan datang...Anyway nak buat trick, kena la paham cara guna dulu kan...So, jom layannn...┬á­čś»

8.1) Cara Bina List

Download

8.2) Cara Bina Optin Form

Download

8.3) Cara Bina Custom Field

Download

8.4) Cara Import List

Download

8.5) Cara Guna Tag

Download

8.6) Cara Masukkan Site Tracking Code

Download

8.7.1) Cara Bina Campaign (Standard & Auto Responder)

Download

8.7.2) Cara Bina Campaign (Split Testing & Date Based)

Download

8.8) Cara Bina Template Email

Download

8.9) Cara Buat Segmentation

Download

8.10) Cara Buat Automation

Download

8.11) Cara Baca Report

Download