Okey...Sebelum kita masuk bab cara-cara guna StreamSender Pro, eloklah kalau korang daftar akaun terlebih dahulu...Nanti senang nak terus buat...Kalau korang confident, korang boleh terus langgan akan berbayar...Tapi kalau tak berapa yakin, daftar akaun percubaan dulu pun takde hal... 😉

7.1) Akaun Percubaan StreamSender Pro

Untuk tujuan percubaan dan pembelajaran, korang akan diberi limit macam kat bawah ni :

  • Tempoh = 14 hari
  • Bilangan contact (subscriber) = 100 orang

Aku tak boleh nak extend lagi limit tu sebab ia di luar kawalan...Pihak developer yang tetapkan macam tu...Anyway, kira ok lah tu...Korang boleh isi borang kat bawah ni untuk permohonan trial akaun :

[formidable id=19]

Bila dah tamat tempoh percubaan, korang bolehlah terus buat langganan akaun berbayar.

7.1) Akaun Berbayar StreamSender Pro

Sebelum korang buat langganan pakej berbayar, pastikan korang dah betul-betul ready untuk terus buat apa yang aku ajarkan...Kalau korang belum ready, aku cadangkan korang hold dulu hasrat untuk gunakan akaun berbayar.

Bukan apa, aku tak nak korang rugi bayar, tapi tak start guna...Autoresponder ni perlu dibayar setiap bulan...Selain kena bayar setiap bulan, korang tak boleh mintak refund tak kira lah korang dah start guna atau belum...So, make sure kasi betul-betul ready dulu...Then baru klik button kat bawah ni k... 😉

Langgan Sekarang