Komisen...Komisen...Komisen...Percuma Panduan Email 3.0!

Korang nak tak komisen berterusan daripada pihak UsahawanCyber? Kalau nak, caranya mudah je.

  1. Join program affiliate UsahawanCyber
  2. Promote comment page (page yang korang buat komen tadi) menggunakan link affiliate masing-masing.

Bila prospek komen dan register untuk dapatkan bonus (macam yang korang buat), korang akan dapat komisen RM0.10/registration (hanya untuk prospek yang kali pertama register sebagai user sahaja)...Then bila panduan Email 3.0 dah launch dan dieorg buat pembelian, korang akan dapat komisen 50% daripada harga jualan (dengan syarat cookies masih trace pembelian dieorg lah)...Bukan tu je, malahan dieorg akan terus jadi sub-affiliate korang secara automatik...So, next time kalau dieorg berjaya jualĀ produk-produk UsahawanCyber, korang akan dapat komisen 2nd-tier (10% daripada komisen dieog)!

Cool tak? šŸ˜Ž

Ok...Ada lagi sebenarnya...Kalau korang berjaya dapatkan 3 sale panduan Email 3.0 sepanjang tempoh pelancaran nanti (mungkin dalam 7 hari je kot), korang akan dapat akses percuma panduan Email 3.0 tu incase korang belum beli...Komisen affiliate dapat, panduan free pun dapat.

Btw, kalau korang memang dah beli, takde refund disediakan...Yang tu aku bagi free atas ehsan je...Kalau korang dah beli, alhamdulillah...Macam tu jugak kalau korang tak berjaya dapat 3 orang pembeli yang aku dah tetapkan tu...yang tu jugak tak boleh claim Email 3.0 secara percuma...Just dapat komisen affiliate je.

Ok kan? So jangan bertangguh lagi...Join affiliate sekarang dan terus mulakan promosi...

Join Affiliate